14 July 2014

6:18am

lewat bangun
limpas sahur
limpas subuh
Astagfirullah

buka phone ada chat masuk
tak berapa nampak jam berapa
tapi yang pasti itu chat puan! puan!!!

gantung tuala di bahu sambil bdoa semoga aku sempat qada subuh yang tertinggal,
terus meluru ke bilik mandi

harini aku jadi driver puan lagi la
seronok oh..
tepat pukul 7 pagi aku park mutaqqi di taman murni
sempat lagi melihat penerbangan pertama air asia berlepas pagi tu 

aku nampak puan turun dari flat
puan cantik
sangat

dia kata kenapa tak bagitau dia
"gogok kan pernah cakap kalau bagitau itu bukan gogok"

perlahan dia tarik hujung lengan baju
"puan rindu gogok."seperti berbisik tapi aku dengar

"samala."
jangankan orang lain aku sendiri tak puas hati dengan jwpn singkat tu
sebenarnya aku nak sangat kata pada kawan istimewa aku ni
rasa rindu aku lebih daripada rasa rindu dia pada aku huhu TT

jiwang seyh

muzik instrumental dalam kereta aku menarik perhatian si puan
sah-sah jiwa aku ni sentimental kan tapi malu pula aku nak mengaku depan dia

ceh sama orang lain aku tak malu pula
hampeh

aku layan muzik soul spt kenny g, jay chou & stevie hoang

soul la sangat kan xD

bila nampak puan buka ofis, aku tambah respek kat dia
toksah la tengok masa kan nama pun company

tapi aku dapat nampak hasil pembesaran aunt pada anak2 dia
walaupun baru kenal puan tapi aunt berjaya ya berjaya
tabik spring dekat aunt :)

u-turn aku pergi bayar park d mps, cash kat the peace dan survey kasut
next, isi makanan asas mutaqqi di petronas

aku sampai di ofis puan jam 11:23am
adjust kerusi, kemudian slumber ayam while listening to stevie playlist

tak lama puan pun keluar dari ofis
again she says sorry

no sweat la puan
untuk puan gogok tak rasa penat pun

hehe

rahmat, sepanjang tengahari turun dengan hujan panas
aku langsung tak memainkan peranan behhh -.-'
tolong betulkan gok
gok, gok..

puan ada tanya kenapa tak stay saja di rumah dia
hah jawab la jawab la haha
aku malu dengan aunt la weyh

TYG

pendengaran aku jam 1:30pm aku kena ambil puan di rumahnya
tapi disebabkan aku tengok post puan di wechat
35 minutes ago puan masuk tidur

jadi aku kasi cukup sejam baru aku gerak dari rumah
sebab mana ada org tidur sekejap kan
kesian puan
what?

1 hal lagi, puan mesti nak makan kan
eh! hal perempuan la kalau tak puasa

disini aku nak highlight sikit
aku tak pernah tak percaya kat puan ya

tak pernah, adapun sebab apa?
aku utamakan dulu keselamatan dia
kan baik perangai macam tu kan kan

sampai ofis puan
aku ada tanya dia lepas xoxo

"bila gogok dapat jumpa puan lagi?"
"nda tau la"

nda tau la, nda tau la, nda tau la
spinning spinning spinning
lama-lama aku pening

aku balik rumah terus masuk tidur

Adios.








Eh.



Alhamdulillah, tq puan.

Salam ^^