30 September 2014

cepat2 tekan punat next track
sebenarnya aku xmau dengar sendiri lagu yang pernah aku nyanyi
lebih2 lagi depan dia
malu aku malu 

kalau malu mesti tegak bulu leher
kalau feeling low mesti meremang bulu badan rasa nak demam
tapi kalau nampak yang cantik mesti senyum meleret punyaaaaa

lari topik lol

hmm tak best la pandu diam2 ni
aku pandu kereta sorang diri pun paling slow miming dalam kereta x)

bacaan aku tadi ada tulis selalu kalau girl pull away from us
maksudnya dia nak stable kan diri dia
betul atau tak aku sendiri pun xpasti
so biarkan saja la

bolehkah aku biarkan?

aku tak rasa aku boleh..























J'k