19 September 2014

9/19/14

Selamat pagi puan sayang awwww (joyful)

Pagi gogok syg

Salam jumaat puan (clap) ok suda mood? ble suda gogok bw kluar?

Salam jumaat juga. Hee. Bila?

Errr bila ya dr puan sjla hehe

Ouu. Bha. Lunch la

Aye aye puan (grin)(grin)

Gogok gerak jm rapa?

Puan mau jam brapa? (grin)

Bole smpai sblm jam12?



tik tok tik tok

pandangan mata aku tak jatuh dari jam dinding. kalau aku superman pasti pandangan aku tembus sampai ke bilik stor yang berada di belakang jam tu hehe

ngam2 11:30 lepas sunat, tanpa panaskan enjin aku terus lajak ke ofis puan



11:42 AM

Hehe sampai


harini aku lunch bersama dengan 2 orang bidadari dunia in sha Allah merangkap bidadari di syurga juga :)

selesai menunaikan ibadah di Jumaat yang cantik ni akupun macam biasala hantar puan balik ke ofis walaupun aku tak dapat nak hantar dia balik harini tapi takpa la asalkan aku dapat peluk kawan aku walaupun mengambil masa yang lama :(



5:03 PM

Thanks for the hug. (chuckle)

Oh gantung tu haha



gantung sebab ada cerita di sebaliknya

~~~FLASHBACK~~~

kalau dia ingat hari yang dia minta ambil pulang,
petang tu aku nak sangat jumpa dia. aku tak tahu tapi aku rasa aku perlu jumpa dia dan buat macam apa yang dia post malam sebelum aku ke ld.
aku tahu lepas dari malam tu kalau aku tak dapat jumpa dia pagi esoknya aku da bertolak ke lahad datu :'(
tapi bukan sebab ke lahad datu aku sedih tapi aku sedih bila kawan sedih.
aku ready bsiap utk kluar sambil tunggu balasan chat,
chat aku bunyi pelik aku tanya dmana?
direct trus dunggu kan
dia balas dia di sg. kayu
apasal la aku ni -.-" mesti dia belum makan
biasanya kalau aku ambil dia lepas kerja selalu singgah makan
mungkin dia sibuk dangan anak buah dia last2
tunggu punya tunggu pakaian yang aku pakai aku ganti lepas
aku tak dapat jumpa dia..
dan post dia malam tu alahai robeknya hati
aku cuma mampu ucap jaga diri
masatu aku da mula fikir
aku kawan yang xguna
kalaulah dia tahu

balik dari ld,
selesai zohor aku terus contact dia tanya kalau aku bole ambil dia pulang dari kerja dia kata dia tiada mood. tapuk2 rasa hampa.

~~~FLASHBACK ENDS~~~



sebab tu la aku turun jumpa puan harini. Thank You Allah

better late than never ;)